zondag 10 april 2011

Weekend

Gisteren had ik les en daarna deden lief en ik met een kameraad en zijn kweeniehoeschattig hondje een wandeling en een terrasje. Zo leuk. Later mochten we bij goeie vrienden van ons naar een bbq. Zalige avond! We waren met 5'en. Een kameraad van hen die lief en ik ook goed kennen was ook daar. Weer zo hard gelachen. Deed kei hard deugd na al die weken ... Maar om half 11 was mijn kaars uit. Ik was dan ook al wakker van 7 u. (o.w.v. les op zaterdagmorgen).
Later vandaag ga ik naar dit marktje door o.a. deze oude schoolvriendin georganiseerd. Vorig jaar ben ik ook geweest. Heel leuke dingen gezien en een paar dingetjes gekocht.
Daarna ga ik naar de opening van dit. Een vriendin van lief is één van de 10 fotografen. En een paar van hen zijn kennissen van ons. Great! Een gevuld maar super leuk weekend dus. Dadelijk eens naar de bakker vertrekken ...

6 opmerkingen:

 1. Volg je bibliotheekschool ? (zomaar een gokje)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De vakantie is blijkbaar goed begonnen! Boekenschool lijkt me een leuke richting! En een leuke job in het veruitzicht! Een ganse dag tussen de boeken rondlopen, er bestaan ergere dingen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Tuurlijk bestaan er ergere dingen. Ik doe mijn job (bibassistente) héél erg graag. Alleen was ik wat moe (lees: heel erg moe) de laatste 2 weken maar het is aan het beteren ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ha, goede gok dus ! Ik heb ook zoiets gevolgd, 2 avonden en een halve zaterdag denk ik. Nooit iets mee gedaan, maar ik vond het wel interessant !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. klopt, en klopt dat het interessant is. was het bij jou ook een opleiding van 4 jaar?

  BeantwoordenVerwijderen