zondag 13 mei 2012

Roermond

Zijn jullie ooit al eens gaan shoppen in Outlet Roermond? Moet je echt eens doen. Veel leuker dan Maasmechelen Village. Groter ook. En leukere winkels. Vind ik dan toch.
Vandaag gingen we van 10 u. tot 12 u. Later wordt het té druk. Het is zo'n 50 min. rijden van midden Limburg af. En daar ligt hij dan ... mijn favoriete jeanswinkel! Ik ben al zo'n 5 keer in Roermond geweest en elke keer kom ik met 1 of 2 jeansbroeken van daar terug. We komen er zo'n 2 keer per jaar. Ik verslijt vlug jeans ;) want ik draag dat gewoon kei graag. (In de zomer wel liever rokjes en kleedjes.)
Maar je moet dus zeker eens een keertje naar Outlet Roermond gaan ... er is ook een gezellig centrum op 2 min. afstand.

4 opmerkingen:

 1. Nee nog niet geweest! De Nederlandse grens is een beetje te ver weg van ons huis, en ik koop mijn jeans bij H&M, lekker handig daar ken ik m'n maat. Jammer dat ik op 't werk geen jeans mag dragen anders zouden ze hier ook geen 10 jaar (no kidding) meegaan!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dus als je wel jeans op het werk mag dragen, gaan ze 10 jaar mee? ;)
   Bij H&M en dergelijke winkels vind ik geen broeken (brede heupen, smallere taille en zo) dus zal het wel op deze manier moeten, ver rijden dus maar er wel altijd broeken vinden!

   Verwijderen
  2. Haha :-) Nee ik draag de laatste 4 jaar (sinds ik werk) amper nog jeans. Anders zouden ze wel sneller versleten zijn. Ik heb meestal ook problemen om broeken te vinden, die staan nogal rap open achteraan dus meestal heb ik een riem nodig of moeten ze worden ingenomen. Te dikke kont in vergelijking met de rest van mijn lichaam? :p

   Verwijderen
  3. Dat probleem heb ik ook maar die jeansbroeken van in die ene winkel in Roermond hebben dat dus niet ;) daarom dat ik daar (voor broeken) ga shoppen :)

   Verwijderen