zaterdag 18 oktober 2014

Omdat er eens niets moet ...

- Ongemerkt zit ik aan 30 000 pageviews.
- Ik heb de blogs die in mijn linken hier rechts staan geüpdate. Deze blogs lees ik ofwel al jaren ofwel sinds kort maar dan wel regelmatig.
- Eindelijk ben ik in het bezit van een naaimachine. Gloednieuw! Hierover in een volgende post meer.
- Binnenkort is er een super grote verhuis van het werk. Van onze tijdelijke bib terug naar onze oude maar verbouwde bib. Er is ook een nieuw stuk bib bijgezet. De bedoeling is dat we in december openen. Spannend!
- Deze week brachten we mijn tante en nonkel een bezoekje. We kregen 6 stoelen (leuke!) en een massa papier. Zij hebben namelijk een drukkerij gehad.
- Ook was er deze week leesclub op het werk met Saskia de Coster als gast. Fantastische vrouw en een heel interessante spreker. Onze moderator had het ook weer super goed voorbereid. De dag erna kregen we mail van Saskia dat onze leesclubavond er eentje was geweest om te onthouden! Ook kreeg ik een reactie van haar op mijn tweet over de leesclub. Zalig!
- Onze kijkclub was dan weer de week daarvoor. Mud van Jeff Nichols met o.a. Matthew McConaughey werd besproken. Opnieuw een erg interessante en heel leuke avond.
- Ik las een boek uit. Hetwelk, daar schrijf ik binnenkort over.
- Van 2 schatten van vriendinnen kreeg ik een abo op Flow voor mijn verjaardag! Merci V en N!!!
- Ondertussen ben ik ook met hen een avondje op café geweest voor mijn verjaardag.
- Ook zit ik al aan mijn 3e zangles. Super fijn!

Fijne maar hele drukke weken. Waardoor ik op zaterdagnamiddag ook wel eens graag aan mijn bureau beneden of op mijn terras zit. En ik blij ben omdat er eens niets moet  ...

6 opmerkingen:

 1. Ik ben benieuwd naar wat je aan het zingen bent.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Go your own way van Fleetwood Mac. Eerste les was het efkes herhaling van een nummer van vorig jaar: Turning Tables van Adele.

   Verwijderen
 2. Reacties
  1. Zalig toch! En dus zijn lief en ik toch weggeweest samen met een gezamenlijke vriendin :).

   Verwijderen
 3. Zo'n boekenverhuis dat moet nogal wat zijn! Veel succes alvast.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het is altijd fijn als je eens niets moet, daar kan ik ook van genieten. Meestal doe ik dan ook niks nuttigs. Daar dient het dan ook voor :-)

  BeantwoordenVerwijderen