woensdag 31 augustus 2011

Geluk

Zangles nemen en terug een spirituele weg bewandelen ... mijn puntjes die ik eerst ga aanpakken. Want ik en "zeggen" is veel ... maar dat "doen", dat is iets anders. Volgende week woensdag is stap 1 van die spirituele weg. Ze is mij aangereikt en ik ben er op ingegaan. We'll see.
Dat zingen komt ook wel. Maar waar vind ik een leuke leraar/lerares? Iemand die vrij alternatieve liedjes aandurft. Dus niet hetgeen je in een koor zingt ... al heb ik wel ooit 3 maanden in een solidariteitskoor gezeten. Zo'n 7 jaar geleden. Zingen doe ik ontzettend graag en ik doe het véél te weinig (als je in de auto zingen even niet meetelt). Het is iets wat mij echt gelukkig maakt. Dus doen, zou ik zeggen. Wie helpt mij aan een leerkracht in Limburg/België?

3 opmerkingen:

  1. Bij ons heb je kans op (goede) leraren als je zoekt naar conservatorium studenten. Veel willen graag lesgeven als bijbaantje. Ook in alternatieve muziek! Succes!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gewoon muziekschool?! Daar heb je tegenwoordig steeds een volwassenafdeling. Tijdens de noetenleer heb je sowieso minstens een half uur samenzang. Als instrument kan je zang nemen!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. die notenleer is er teveel aan Storm ... en het zijn dan niet zo'n leuke liedjes ...

    BeantwoordenVerwijderen