vrijdag 29 november 2013

CYB

1 De sintvertellingen lopen goed en we zitten al over de helft: 26/39. Ik merk het aan mijn stem, soms.

2 Ik zette het kerstboompje en veel kaarsjes. Er liggen ook al 2 pakjes onder.

3 Ik mag een nieuw nummer kiezen voor de zangles. 5 lessen zijn voorbij. Wat wil zeggen dat we 4 lessen hebben gedaan over het 1e nummer. Maar W is streng wat ik niet erg vind. De 1e les bestond uit een beetje uitleg en ademhalingsoefeningen. Het nummer dat ik leerde zingen was Come away with me van Norah Jones. Nu een nieuw nummer kiezen. Moeilijk ... Ik heb een hoge sopraanstem dus wie weet iets (hoogs)? Het mag vanalles zijn.

4 De kerstbomen in onze straat werden ook geleverd. Morgen zetten (buiten) en versieren.

5 Ik haakte weer een sjaalcol (cadeautje, zwarte wol) en ben bezig aan een nieuwe (roestbruine kleur). Wol was van de Veritas. Ze zouden mij moeten sponsoren zoveel koop ik daar. De okeren wol (zie vorige CYB) was ook al van daar. En ik kocht er al lang vóór dat ze hun winkels verbouwden.

6 De zetel is gekozen en vandaag gaan we hem bestellen. 10 grote winkels bezochten we om toch weer bij IKEA uit te komen. Ik houd gewoon van die winkel.
Het werd een 3-zit van 2,28m breed met een grote poef bij waar je nog zaken kan in opbergen. Merk KIVIK. Grijsbruin.

7 Ik ben bezig in het boek En uit de bergen kwam de echo van Hosseini. Goed. De vliegeraar en Duizend schitterende zonnen las ik ook van hem. Deze is anders maar daarom niet slechter.

8 Vorige zondag werkte ik ook. Er was een groot evenement samen met de bib. Helpen met knutselen en voorlezen waren mij bezigheden samen met collega I voor zo'n 70 kindjes op 3u tijd. Ook waren er opdrachten om te doen maar dat was voor collega's K en A. Leuke namiddag!

9 Iets minder blessings als vorige keer maar het was dan ook druk op het werk dus vrij moe 's avonds.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten