zondag 17 november 2013

CYB

1 Ik volgde al 4 zanglessen ondertussen en kom elke keer goedgezind terug. Ik houd gewoon van zingen. Het is mijn uitlaatklep.

2 Twee projecten op het werk zijn alweer voorbij. Illustrator Frank Daenen kwam op bezoek voor alle 3-jarigen. De rondleidingen met opdrachten voor alle kinderen van het vijfde leerjaar zijn ook al allemaal voorbij. Een nieuw project begint morgen. 700 kindjes van 4 en 5 jaar komen naar onze bib voor een rondleiding en een sintvertelling. DRUK dus!

3 We zijn op zoek naar een mooie passende grijze loungezetel met lage en smalle armleuningen voor in de living. Max. 2,50 m breed. Wie weet waar, let me know. We bezochten al 8 grote meubelwinkels in Limburg en Heerlen.

4 Ik haakte weer een sjaalcol. Een okeren. En ik draag hem sinds gisteren.

5 Ik had een weekje verlof en sprak volop af met vriendinnen. Er was ook een etentje in een brasserie hier kortbij.

6 Ook een dagje Antwerpen met de mama. Waar ik een nieuwe zwarte winterjas met vleermuismouwen van Cora Kemperman kocht.

7 Ook nieuwe Campers (Peus).

8 Ondertussen zijn vriend(inn)en D, A en N verhuisd. 3 verhuizen op 5 weken, amai! Bij eentje was ik wel ziek, spijtig genoeg.

9 Bij vriendin A ging ik een dag haar slaapkamer verven. Veel lol en een leuk werkje!

10 Tweep S zag ik voor de 1e keer in real life. Ze kwam een dagje naar my hometown. Super sympathieke jonge vrouw! Ook vriendinnen A en V waren erbij.

11  We gingen nog eens naar de IKEA voor 2 nieuwe boekenrekjes. Het is veel leuker nu in de eethoek van het huis.

12 De boekenbeurs was er ook. De buit: 2 prentenboeken en een boek! De vraag van olifant (Kaatje Vermeire en Leen van den Berg), Japie de stapelaar (Kaatje Vermeire en Bas Rompa) en de verzamelbundel van 30 jaar schrijverschap van Bart Moeyaert: Jij en ik en alle andere kinderen.

13 And last but not least: lief en ik zijn 4 jaar samen. We gingen eten bij De Mexicaan en gaven elkaar een cadeautje.

14 Alles wat ik nog vergeet. Veel blessings deze keer maar ik postte hier dan ook al even geleden.

1 opmerking: