vrijdag 17 januari 2014

I love illustraties!

Een beetje een blogje à la Lilith van Tales from the crib. Maar ook ik houd enorm van postkaartjes. Daarom registreerde ik mij een tijdje geleden bij Postcrossing. Je maakt een account en kiest zelf hoe vaak je kaartjes richting de hele wereld stuurt. Natuurlijk krijg je er ook evenveel terug. Of soms zelfs méér zoals ik al ervaarde. Ik stuurde al kaarten naar Polen, Rusland en Duitsland. Ik kreeg er van Italië, Duitsland, Rusland, Nederland en de VS. Met vaak zulke mooie postzegels. En zo'n mooie kaartjes! Je kan er een profiel aanmaken waar je kan vermelden wat voor kaarten je graag ziet. En vaak houden ze er rekening mee. Nice!

Waar ik mijn kaartjes haal? Bij de Hema, Hexagon (Leuven), winkeltje in Leuven waar ik de naam even van kwijt ben (kortbij of in Diestsestraat, iemand?), Paplou (Hasselt), In den olifant (Hasselt), Boekenbeurs, ...

Ik zoek heel erg graag naar leuke kaartjes en heb al een hele verzameling én een kaartenrek om ze in de kijker te zetten.

Waar ik van houd? Kaarten met illustraties (the real stuff) van bijv. Carll Cneut, Hilde Groven, Debbie Lavreys, Frank Daenen, Leo Timmers, enzovoort.

Kaartjesrek @ home
Carll Cneut - Eén miljoen vlinders

3 opmerkingen:

  1. Idem hier, ik deel je liefde voor illustratie :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Picarto? Is niet in Diestsestraat maar wel een heel leuk winkeltje, vol kaartjes!
    Vind het ook leuk om ze te krijgen maar toch liever van mensen die ik ken. Met kerst & verjaardagen vooral!

    BeantwoordenVerwijderen