donderdag 14 augustus 2014

Van werken in huis tot Pukkelpoppen en terug - STAYCATION

Sinds 31 juli, namiddag, heb ik 3,5 weken verlof. Een zee van tijd lijkt het. Toch heb ik al heel veel dingen ondernomen. 3 dagen Pukkelpop was gepland. Maar o.w.v. een slechte enkel, knie en overgewicht kan ik slechts vanaf 19u. gaan. Dus blog ik maar een beetje want mijn gezelschap is al vertrokken. Ik houd hen natuurlijk niet tegen.
Ook verven stond op het programma. Woensdag een bijzettafeltje, donderdag en vrijdag een muur van de badkamer. Zaterdag en maandag (11/08) 2 muren, de deur en het plafond van mijn wc beneden. Volgende week maandag de andere muren van mijn wc.
Een dagje shoppen en lekker eten in Antwerpen met vriendin L op dinsdag. Naar de IKEA met lief waar we natuurlijk iets lekkers aten (taart) op maandag. Met de Family Card krijg je er gratis koffie bij! Een avondje bij vriendin N thuis gezeten om bij te babbelen want ik had haar al meer dan een maand niet meer gezien (allebei schuld aan). Nog eens een paar keren naar onze favoriete koffiebar waar ik de laatste maanden zelden kom (3 x of zo). Veel fietstochtjes toen het nog niet regende (31/07 t.e.m. 3/08). Komende week komen nog vriendinnen eten (lief kookt). We gaan waarschijnlijk naar Gent naar mijn neef en zijn vriendin. Er is nog een buurtfeest. Vriendin V wil ik ook nog zien. En ze leest hier dus weet ze dat meteen. En met Vriendin A wil ik ook nog afspreken. Zij leest ook hier, dus... Ik zie hen wel allemaal op Pukkelpop :). Ik heb tussendoor nog 3 dvd's gekeken en 2 boeken uitgelezen. Boek 3 is ook bijna uit. Een super vakantie. En toch een staycation. Het kan dus! :)

4 opmerkingen:

  1. In november heb ik ook een staycation... en daar kijk ik heel hard naar uit!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Heb je al dingetjes gepland of laat je het gewoon van dag tot dag komen? In ieder geval hoop ik dat je een fijne staycation hebt!

      Verwijderen