dinsdag 22 juli 2014

West-Vlaanderen lijkt wel mijn tweede thuis te zijn geworden

Laat ik maar eens schrijven over mijn 11 dagen durend verlof dat over 2u voorbij is, dacht ik zo. Allereerst moet ik zeggen dat ik vooral wou uitrusten. Daarom las ik veel verschillende boeken (niet alle boeken zijn al uitgelezen) en keek veel dvd's. Dat helpt enorm voor mij. We gingen een weekendje naar zee om daar lekker te eten en veel buiten te zijn en te wandelen. Ook de tentoonstelling over Arno, een avondmarkt, een stockverkoop van kinderboeken en een rommelmarkt zaten in het programma. Kijk eens op Uit in Oostende voor tips voor de hele zomer.

Cactusfestival in Brugge met Massive Attack, Mogwai, Austra en Banks was zalig! Massive Attack zag ik al ooit op Pukkelpop maar ze blijven magistraal goed! Mogwai was voor mij de eerste keer. Super! En Austra ook. Daarover waren de meningen in mijn gezelschap verdeeld maar ik vond haar stem prachtig. Banks viel een beetje tegen. Daarvan had ik meer verwacht.

Rock Herk op zaterdag was ook een voltreffer. Door het warme weer (36gr) ging ik pas rond 20u. Voor Archie Bronson Outfit, The Sore Losers en Therapy? Van de eerste vond ik een paar nummers goed. Therapy?, dat was pure nostalgie en The Sore Losers, wel, die worden beter en beter! Nice!

Ook sprak ik veel af met vriendinnen. O.a. Elke van De afwasdialogen. Haar zag ik ondertussen al 3x (ze was er ook bij op Cactus). Zalige dag gehad. Elke, nog eens dikke merci! 
Een andere vriendin zag ik bij een pannenkoekenterrasdate. Weer uren bijbabbelen dus.
En vriendin V zag ik ook een paar x. Ze was er, zoals vaak bij festivals, ook tijdens Cactus en Rock Herk. 

Wat was er nog? Veel wandelen, wel wat shoppen, koffie slurpen, fietsen en nog wel wat dingen. Kortom een uitrustvakantie met genoeg dingen in om te doen.

2 opmerkingen:

 1. Klinkt als een heerlijke vakantie.
  Lekker bij kletsen met vriendinnen en bekenden en leuke dingen doen.
  Ik moet nog even wachten maar dan is het ook hier vakantietijd :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ondertussen vakantie gehad? Ik lees er niets over op je blog. Ik hoop dat je een leuke tijd hebt gehad of gaat beleven!

   Verwijderen