vrijdag 19 september 2014

UPDATE. Read-a-thon van Kathleen van Verbeelding

Via Goodreads vind je de hele discussie/uitleg van de


Ook via Kathleen haar blog Verbeelding vind je verdere uitleg.

En ook ik doe mee! Van 22/09 t.e.m. 28/09 lees ik elke dag 50 p. dus dat komt neer op zo'n 350 p. Ik ben bezig in drie boeken op dit moment. Marley en ik, Sterrenlicht en Het spel der tronen.

Je ziet het niet goed omdat de kleur van de letters hetzelfde is als de rest van de tekst maar als je op "Goodreads", "Marley en ik", "Sterrenlicht" en "Het spel der tronen" klikt hierboven vind je meer info.

In Het spel der tronen (George R.R. Martin) zit ik nu op p. 253, in Marley en ik op p. 74 en in Sterrenlicht op p. 30.
Op zondagavond post ik een nieuwe update wat betreft het aantal pagina's. UPDATE. Enkel in Het spel der tronen las ik nog en zit ik op p. 259. In de andere boeken las ik dus niet.

Sterrenlicht is mijn doel. Dat bevat 396 p. dus dat zou ik met mijn 350 p. lezen ongeveer moeten kunnen uitlezen op een week. Ietsje meer lezen moet lukken hé ...

Eén boek op een week = een nieuw doel want normaal gezien lees ik slechts één boek om de twee weken.


4 opmerkingen:

 1. Ik doe ook mee. Ik hou wel van dit soort uitdagingen.

  Mijn jaardoel voor 2014 is trouwens ook om een boek op twee weken te lezen, maar ik kom daar meestal niet aan. Soms lees ik drie boeken per week, soms twee maand niets wegens andere prioriteiten en te moe als ik 's avonds in bed kruip met mijn boek. Gemiddeld kom ik wel aan die 26 boeken per jaar, maar ik lees dus heel onregelmatig.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik net het omgekeerde. Heel regelmatig maar nooit bijv. 3u. na elkaar. Wel elke dag. Meestal 2 à 3x per dag. Maar dan 15min. of 30min. of zo.

   Verwijderen
 2. net 3de boek van Bart Debbaut uit ... nu eens proberen te beginnen in uwe boek :=)

  BeantwoordenVerwijderen